top of page

Espai contrabandos (Barcelona) os invita a la presentación del libro "El incendio de las maripo


Espai contrabandos os invita a la presentación del libro "El incendio de las mariposas" de Alondra Berber (México). Intervindran Sara Berga y Luis Vargas Santa Cruz.

  • Luis Vargas Santa Cruz, diseñador gráfico y artista visual que rescata con su trabajo pictórico la memoria de la guerra sucia y la represión.

  • Sara Berga Cabello, artista multidisciplinar que trabaja sobre problemáticas sociales como el aborto libre o los abusos sexuales.

L´acte tindrà lloc el dilluns 28 de novembre de 2016 a les 19h. T´esperem a la llibreria: Carrer de la Junta de comerç 20 metro Lliceu, Barcelona.

Apunteu! Dilluns que ve, dia 28, presentació d'un títol de narrativa sobre els abusos sexuals El incendio de las mariposas... A les 19h, no us ho perdeu.

L’Espai Contrabandos està impulsat per l’associació Contrabandos i gestionat per la cooperativa Pol·len Edicions. És un projecte obert que acull segells editorials diversos amb la finalitat de visibilitzar i promoure l’edició independent que, sota el paraigua del pensament crític, genera llibres que són eines per l’activisme cultural. El funcionament de l’espai es fonamenta en principis cooperatius.

Per aconseguir que el pensament crític tingui incidència, s’organitzen setmanalment presentacions de llibres, debats, seminaris i altres activitats per a l’agitació social. A més, es promouen grups de lectura, espais de lectura i reflexió col·lectiva, contacontes i sopars literaris.

Quan utilitzem el concepte polític, ho fem des d’un sentit ampli, per tant, va més enllà de les institucions i el partits; polític com a pensament crític, com allò personal, quotidià, per això a l’Espai Contrabandos podràs trobar llibres de diferents temàtiques com l’ecologia i el medi ambient, el gènere i la sexualitat, els feminismes, l’anàlisi econòmica i l’economia alternativa, el treball, la precarietat, la memòria històrica, l’antropologia, la filosofia, l’educació, la psicologia, el moviment obrer i popular, la solidaritat internacionalista…. tot això, en diferents formats: assaig, novela, poesia, teatre, novela gràfica i contes infantils.

+ http://www.espaicontrabandos.com/incendio-las-mariposas/

bottom of page